facebook tracking
Avdelning

Konsulter

Connect

Devex målsättning är att hjälpa våra kunder att bli framgångsrika genom att bidra till att korta ledtider i tekniska utvecklingsprojekt. Det är här du kommer in, din kunskap och intresse för teknik skall ge ett mervärde för kunden i form av effektivare och smartare lösningar. Resultatet blir att både du och dina kollegor på Devex Mekatronik får nya roliga och utvecklande arbetsuppgifter och ett rykte om sig att göra bra jobb.

Vi vill vara bäst, både för våra anställda och våra kunder. För att vi ska lyckas med det lägger vi stor vikt vid att utveckla dina professionella kunskaper såväl som att utveckla dig som person. Vi hjälper dig att skapa rätt förutsättningar för att du ska kunna överträffa våra kunders förväntningar och vi utmanar dig för att du ska kunna överträffa dina.

 

 

Arbetsplats och kultur

På våra kontor strävar vi efter att hålla en prestigelös och innovativ miljö där utmanande projekt varvas med avslappnande kontorsträffar och gemensamma aktiviteter med härliga kollegor.

Våra duktiga medarbetare är det viktigaste vi har och vi  uppmuntrar till träning för välmående och att arbetet tillsammans med fritid får en hälsosam balans. Det tror vi frambringar det stora engagemang som vi har på Devex.  

Häng på och bli en Devexare du också!

En Devexares vardag

Gemenskap och delaktighet
Vi strävar efter att alltid arbeta nära varandra och våra kunder och utvecklas tillsammans i ett klimat med högt i tak där alla har möjlighet att påverka både sin egen och företagets framtida utveckling. 

Spännande uppdrag
Bli inspirerad av den stora variation av branscher och kunder som vi jobbar med. Våra ingenjörer har möjlighet att växla mellan Inhouseprojekt och uppdrag hos kund för en mångsidig kompetensutveckling.

Jobbar du redan på Devex?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@devex.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor